MASZESZ

A belépésről

 

A MaSzeSz várja mindazon egyéni- és céges tagok jelentkezését, akik azonosulva a MaSzeSz törekvéseivel, csatlakoznának szakmai közösségünkhöz, és tagságukkal támogatni kívánják a szervezetünk által felvállalt célkitűzések elérését. A minél szélesebb körű szakmai érdekképviselet biztosítása érdekében, tagszevezeteink körébe várjuk az oktatási intézmények mellett a települési önkormányzatokat és szakhatóságokat.

 

A települési vízgazdálkodás témakörével érintett tudományos-, oktatási intézmények, valamint a települési önkormányzatok és szakhatóságok részére jelképes tagdíjak kerültek meghatározásra, amellyel a MaSzeSz által kínált szakmai közösség tagjai körébe kívánjuk hívni szakembereiket, az egységes szakmai álláspontok kialakítása és a gyakorlatban is hatékonyan hasznosítható szakmai ismeretek széleskörű megosztása érdekében.

 

Az egyéni tagság elsősorban azon szakemberek részére került kialakításra, akik nem rendelkeznek munkaadó szervezettel (nyugdíjas, diák), vagy az nem kíván élni a MaSzeSz tagsággal járó előnyökkel.  A gazdálkodó szervezet tagsága minden munkavállalójára biztosítja a MaSzeSz taggsággal járó előnyöket és kedvezményeket. A cégek részére kialakított tagdíjak úgy kerültek kialakításra a statisztikai munkavállalói létszámot alapul véve, hogy az egyes munkavállalókra eső tagdíjhányad kedvezményesebb, mint az egyéni tagdíjak összessége.

 

Felhívjuk leendő egyéni tagjaink figyelmét, hogy a MaSzeSz Elnökség  20160209/5  határozata alapján, egyéni tagdíjról csak magánszemély részére állítható ki tagdíjszámla!

A határozat célja a Szövetség gazdasági stabilitásán túl, a szervezet lobbierejének és érdekérvényesítő képességének növelése, az egyéni tagság rendszerének megtartásával, azon tagjaink részére, akik nem rendelkeznek munkaadó szervezettel.

 

Kérjük tájékozódjon szervezetünk célkitűzéseiről, tevékenységéről és elért eredményeiről, és örömmel üdvözöljük tagjaink körében amennyiben tagságával hozzá kíván járulni a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség települési vízgazdálkodás területén végzet szakmai érdekképviseleti munkájához.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói