MASZESZ

Okos vízvezetékhálózatok lehetőségei és előnyei

A MaSzeSz Okos vízvezetékhálózatok lehetőségei és előnyei című webináriumán előadóink bemutaják, hogy milyen lehetőségek rejlenek a témában, milyen elemekből állnak össze az okos hálózatok, miért érdemes az IoT eszközökkel, smart elemekkel kiépíteni egy okos rendszert, valamint, hogy kik a témában élen járó cégek.

 

Mivel a hagyományos csőrekonstrukció csak visszafogottan támogatott az EU részéről, ezért olyan megoldásra van szükség, ami túlmutatva a hagyományos csőcserén, támogatható projekt elemként ad teret a rekonstrukciós feladatoknak is. A potenciális megoldás: továbblépés a digitális vízgazdálkodás felé és a vízhálózatok „Okos vízvezeték hálózattá” fejlesztése.

 

Amennyiben lemardt az élő webináriumról az alábbi részvételi díj ellenében lehetősége van visszanézni a rendezvény felvételét. A megrendeléssel, hozzáféréssel kapcsolatban kérjük, keresse Titkarsagunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu e-mail címen.

 

A hozzáférés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói