MASZESZ

Körforgásos vízgazdálkodás

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) és a Magyar Hidrológia Társaság (MHT) célja, hogy a szakmagyakorlóknak átadja a legújabb, gyakran talán még hihetetlen ismereteket is! Ezért a MaSzeSz és az MHT közös webinárium keretében mutatja be a körkörös vízgazdálkodás kínálta lehetőségeket!

 

- Elhinné Ön, hogy egy város/régió esetében is megteremthető az ökológiai egysúly, vagyis összeegyeztethető a városiasodás a fenntartható fejlődéssel?
- Hallott Ön már a szivacs városról?
- Elhinné Ön, hogy egy szennyvíztelep energia szempontjából önellátóvá tud válni?
- Tudja Ön, hogy a magyar víziközműrendszer milyen bizonyítványt kapott a World Bank Group megmérettetésében?

 

Amennyiben lemaradt az élő webináriumról az alábbi részvételi díj ellenében lehetősége van visszanézni a rendezvény felvételét. A megrendeléssel, hozzáféréssel kapcsolatban kérjük, keresse Titkarsagunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu e-mail címen.

 

A hozzáférés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az eredeti, online rendezvény (webinárium) részvételi díjának megfizetését követően a MaSzesz Vimeo felületére feltöltött videókat, anyagokat kizárólag saját használatára jogosult megtekinteni.
A videókhoz való hozzáférési kódok (jelszó, link), illetve a videó harmadik személy részére történő továbbküldése, közösségi médiában való közzététele, bármilyen internetes portálra, weboldalra történő feltöltése szigorúan tilos és jogi úton történő felelősségrevonással jár.
Az itt található tartalmak használatához minden esetben a MaSzeSz előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói