MASZESZ

Hálózat és nyomásmanagement

Nincs olyan szolgáltató, aki ne küzdene magas vízveszteséggel vagy a le nem számlázható víz okozta gazdasági károkkal.

 

A közműves vízszolgáltatás során a vízveszteség és a saját felhasználás mértéke magas, országosan 26% (160 millió m3/év) körül alakul. Ez jelentős veszteség részben az elvesztett vízmennyiség miatt, valamint hatalmas kár a kitermelés, a víz kezelés és a szállítás során felhasznált anyag, energia és munkabér elherdálása szempontjából. Nem is beszélve azon fölösleges környezeti terhelésekről, melyek az elveszett víz előállítása és szállítása kapcsán állnak elő.

 

A hálózat és nyomásmanagement nagy segítséget nyújt a hatékonyság javításában, a költségek csökkentésében és a várható vízhiány enyhítésében. A nyomásmanagement bizonyított hasznai mára már túlmutattak a szivárgás alapvető kontrollján. A nyomásmanagement manapság egyre szélesebb körű hozadékkal jár, amelyek nemcsak a szivárgás csökkentési és környezetvédelmi előnyöket jelent, hanem a vízszolgáltatók és az ügyfelek számára is hasznot jelentenek az energiamegtakarítás és a törések számának csökkenése miatt. A hálózat és nyomásmanagementnek köszönhetően csökkenek a javítási költségek, erősödik a fogyasztók bizalma, nő a hálózat élettartama és csökken az ügyfélpanaszok száma.

 

Az MaSzeSz kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a hálózat és nyomásmanagement kezelését és a jó gyakorlatok széleskörű elterjesztését egy webinárium keretében ossza meg a szakemberekkel.

 

Amennyiben lemaradt az élő webináriumról az alábbi részvételi díj ellenében lehetősége van visszanézni a rendezvény felvételét. A megrendeléssel, hozzáféréssel kapcsolatban kérjük, keresse Titkarsagunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu e-mail címen.

 

A hozzáférés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az eredeti, online rendezvény (webinárium) részvételi díjának megfizetését követően a MaSzesz Vimeo felületére feltöltött videókat, anyagokat kizárólag saját használatára jogosult megtekinteni.
A videókhoz való hozzáférési kódok (jelszó, link), illetve a videó harmadik személy részére történő továbbküldése, közösségi médiában való közzététele, bármilyen internetes portálra, weboldalra történő feltöltése szigorúan tilos és jogi úton történő felelősségrevonással jár.
Az itt található tartalmak használatához minden esetben a MaSzeSz előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói