MASZESZ

  • 2021. április 8.

Okos vízvezetékhálózatok lehetőségei és előnyei

2021-ben induló a következő hétéves Fejlesztési Tervben a rekonstrukciós feladatokra allokált forrásokat hatékonyabban is fel tudnánk használni?

 

Mivel a hagyományos csőrekonstrukció csak visszafogottan támogatott az EU részéről, ezért olyan megoldásra van szükség, ami túlmutatva a hagyományos csőcserén, támogatható projekt elemként ad teret a rekonstrukciós feladatoknak is.

 

A potenciális megoldás: továbblépés a digitális vízgazdálkodás felé és a vízhálózatok „Okos vízvezeték hálózattá” fejlesztése. A tervezett fórum a döntéshozók, tervezők, vízipari szakemberek számára mutatja be, hogy milyen lehetőségek rejlenek a témában, milyen elemekből állnak össze az okos hálózatok, miért érdemes az IoT eszközökkel, smart elemekkel kiépíteni egy okos rendszert, valamint, hogy kik a témában élen járó cégek.

 

Az online webinárium a részvételi díj ellenében a rendezvényt követően is megtekinthető.

 

Dátum: 2021. április 8. (csütörtök), 9.00 óra

 

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A képzés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Jelentkezés: Jelentkezéshez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot ITT

Jelentkezési határidő: április 6. (kedd)

 

 

A Webináriumhoz tartozó csatlakozási linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg. Kérjük, ellenőrize a Spam mappát is.

A Webináriumot DEMIO programmal rendezzük. A program nem igény letöltést, azonban a csatlakozási nehézségek elkerülése érdekében kérjük, ellenőrizze a biztonsági beállításokat.

 

 

A webinárium kiemelt támogatója:

Grundfos Logo B Blue CMYK

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói