MASZESZ

Kitakarás nélküli technológiák

A vízellátásért, a szennyvíz gyűjtésért és kezeléséért felelős víziközmű szolgáltatási szektor állapota válságosra kezd fordulni a fenntarthatóság, a működtethetőség, és a finanszírozás szempontjából.


Az elkövetkező évek nagy feladat lesz a hálózatok mind teljesebb rekonstrukciója. A nyíltárkos vagy a kitakarás nélküli technológia kiválasztásánál ma már nem csak a közművek elhelyezkedését, a terület beépítettségét kell figyelembe venni, hanem beavatkozás környezetvédelmi hatásait, a klímavédelem és a közmű-rekonstrukció kapcsolatát is.


A hagyományos nyíltárkos rekonstrukciókat mindinkább felváltó kitakarás nélküli technológiák a környezet és lakosság minimális megzavarásával teszik lehetővé a közművek gyors, hatékony, költségtakarékos és környezetbarát felújítását. A rekonstrukciós technológiák több szempontú elemzése, a fenntarthatóság megteremtése, a minőség és a költséghatékonyság javítása mind pénzügyi, mind fenntarthatósági szempontból segíti a beruházók munkáját.


Az MaSzeSz kiemelt fontosságúnak tartja, hogy segítse az üzemeltetőket, az önkormányzatokat és a tervezőket az optimális technológiák kiválasztásában, a fenntartható víziközmű szolgálatás megteremtése érdekében.

 

 

A webinárium dátuma: 2021. június 17. (csütörtök), 9.00 óra

 

A részletes program letölthető az oldal alján ("Kapcsolódó tartalmak" rész).

 

 

A részvételi díj:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Jelentkezés: Jelentkezéshez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot ITT
Jelentkezési határidő: június 15. (kedd)


Az online webinárium a résztvételi díj ellenében a rendezvényt követően is megtekinthető.

 

A webináriumhoz tartozó csatlakozási linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg. Kérjük, ellenőrizze a Spam mappát is.
A webináriumot DEMIO programmal rendezzük. A program nem igényel letöltést, azonban a csatlakozási nehézségek elkerülése érdekében kérjük, ellenőrizze a biztonsági beállításokat.

 

 

A webinárium kiemelt támogatója

 

AP logo

 

 

bonex logo

 

 

Vizesmaci

 


2021. évi rendezvények támogatója

 

UTB kombo logo

 

 

A MaSzeSz 2021. évi működésének támogatója

 

HWP logo

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói