MASZESZ

  • Budapest, 2020. március 5-7.

Dulovics Junior Szimpózium és Osztrák-magyar nemzetközi workshop 2020.

2020. márciusában két rendezvény kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség szervezésében a fiatal vizes szakemberek számára.

 

Dulovics Junior Szimpózium – 2020. márc. 5.
A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Dulovics Junior Szimpózium 2020. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak. (Résztvevőként a szenior korosztályt is szeretettel várjuk!)


A szimpózium időpontja: 2020. március 5. csütörtök


Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

 

Előadói jelentkezés: Az alábbi előadói regisztrációs linken az online űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a tervezési/kutatási munka egyoldalas összefoglalójának Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő megküldésével. Az előadói részvétel ingyenes. Előadói regisztráció: ITT


Előadói jelentkezési határidő: 2020. február 1.

 

A beérkezett előadás kivonatokat a Szimpózium Program bizottsága áttekinti és szekciókba sorolja, ill. sok beérkező kivonat esetén válogatja. Az előadásra jelentkezőket február közepéig emailben értesítjük az előadás javaslatuk elfogadásáról.


Résztvevői (nem előadói) jelentkezés: az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész) letölthető „Jelentkezési lap” kitöltésével és aláírt szkennelt formájának Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő megküldésével lehet.

A részvételi díj MaSzeSz Junior tagok számára 1500 Ft + ÁFA, nem junior tagok számára 2500 Ft + ÁFA.

 

Résztvevői jelentkezési határidő: 2020. február 21.

 

 

Osztrák-magyar nemzetközi junior workshop – 2020. márc. 6-7.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és az IWA Austria YWPs a Dulovics Junior Szimpózium kísérő rendezvényeként közös szervezésben másfél napos osztrák-magyar nemzetközi junior workshopot hirdet 2020. március 6-7. napokra. Az interaktív képzési nap a 35 évesnél nem idősebb kollégák számára lehetőséget nyit előadói és kommunikációs készségeik és ismereteik fejlesztésére inspiráló, max. 30 fős osztrák-magyar csoportban, nemzetközi környezetben.


A workshop időpontja: 2020. március 6-7. (péntek reggeltől szombat ebédidőig)


Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.


Jelentkezési határidő: 2020. február 21.


Résztvevői jelentkezés: az angol nyelvű jelentkezési lap ("Workshop registration form") kitöltésével (megtalálható az oldal alján, Kapcsolódó tartalmak rész), és a kitöltött pdf  dokumentum Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre történő megküldésével.

 

Program: Az ANGOL nyelvű workshop tervezett programja az olda alján, a Kapcsolódó tartalmak között szintén megtalálható

 

A helyek száma korlátozott, max. 12-15 fő magyar résztvevőt tudunk fogadni, a regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Túljelentkezés esetén várólistát hozunk létre.

 

A Dulovics Junior Szimpózium előadói a workshopra való jelentkezés során előnyt élveznek!

 

A két rendezvényre külön-külön szükséges jelentkezni!

 

Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról és a nemzetközi workshopról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.


A rendezvényről bővülő információt a www.maszesz.hu honlapunkon folyamatosan teszünk közzé.

 

Jegyezze fel a dátumokat, és vegyen részt a vízügyi ágazat rangos, és immár nagy hagyománnyal rendelkező hazai junior rendezvényein!

 

 

A rendezvény nem valósulhatott volna meg nagylelkű támogatóink nélkül, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni hozzájárulásukat a feltörekvő fiatalok bemutatkozási lehetőségének biztosításához:

 

Donauchem logo            ksb          Toray

 

A Junior tagozat 2020 évi működésének támogatója:

 

Suez

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói