MASZESZ

  • 2020. november 12.

A digitális települési vízgazdálkodás műszaki és finanszírozási adaptálása Magyarországra - webinárium

A digitális forradalom szilárdan beágyazódott mindennapjainkba kezdve attól, hogy miként lépünk kapcsolatba egymással, egészen a gazdálkodáson át, a pénzügyeink intézéséig. A digitális forradalom hatása a települési vízgazdálkodásra is egyre jelentősebb.

 

A klímaváltozás, vízkészletek csökkenése és sebezhetősége, mint a hazánkat is érintő globális tendenciák; valamint az ágazati alulfinanszírozottság keretei közötti víz- és viziközmű rendszerek üzemeltetése fenntartható módon rendkívüli kihívás. 

Ezen körülmények között különösen fontos az okos infrastruktúra alkalmazásának tudatos tervezése, mely új dimenziókba helyezi a rendszerek költséghatékony üzemeltetését, a veszteségek csökkentét és elősegítheti a szélesebb körű pénzügyi források elérhetőségét.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség hidat épít az igények és a lehetőségek között! Első lépésként két részes webinárium keretében, a MaSzeSz felvállalta a települési vízgazdálkodás műszaki és finanszírozási adaptálásának Magyarországi támogatását.

 


Dátumok, és tervezett program:

1. Webinárium - Egységes digitális települési vízgazdálkodásban rejlő lehetőségek és a jó gyakorlatot bemutató esettanulmányok

Dátum: november 6.

 

A webinárium beszámolója ITT olvasható.

 

 

2. Webinárium: Az üzemeltetői igények,  finanszírozási lehetőségek  és szállító kapacitások bemutatása

Dátum: november 12.

 

 

 

 

 

A webinárium sorozat kiemelt támogatói:

 

Hach Lange                 

           Hawle            Jetting logo

 

 

 

 

A webinárium sorozat támogatója:

 

 Digithal Thinkers      Prominent nagy waterscope

 

 

A webinárium pártolója

 

Susterra Capital Partners Zrt fekvo

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói