MASZESZ

  • Budapest, 2019. november 28.

Csatornahálózati és tisztítótelepi bűzkezelés Szakmai Nap

A rendezvény célja a közismerten sok problémát, lakossági panaszokat okozó szaghatások kezelését szolgáló eljárások és berendezések számbavétele, az üzemeltetési tapasztalatok megosztása a résztvevőkkel.

 

Ismertetésre kerül a szaghatás mértékének számszerűsítése, szagmérés, szagforrások azonosítása, a szagvédelmi hatásterületek meghatározása, szaghatás csökkentő eljárások, berendezések megfelelőségének vizsgálata.

 

Egyetemi oktatók, üzemeltetők, vízipari szakemberek mutatják be módszereiket, ismertetik gondolataikat.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2019. november 28-i Csatornahálózati és tisztítótelepi bűzkezelés Szakmai Napra.

 

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)!

 

Az esemény időpontja: november 28.

 

Jelentkezési határidő: november 21.
Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.

 

A rendezvény helyszíne: MAKADÁM mérnök klub (1024 Budapest, Lövőház u. 37.) - A MAKADÁM mérnök klub tömegközlekedési csomópont közelében található, akár P+R parkoló igénybevételével könnyen megközelíthető.

 

A rendezvényen való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói