MASZESZ

  • 2021. május 06.

Csapadékvíz rendszerek tervezése

A globális éghajlatváltozás mára vitathatatlan jelenség. Van, ahol a sok víz, másutt a kevés víz okoz problémát. A városi/települési klíma az épületek, a burkolatok, a növényzet és a sokféle emberi tevékenység miatt speciális feladat elé állítja a tervezőket! Hogyan kell úgy tervezni, hogy megfeleljünk a körkörös gazdaság elvárásainak, alkalmazzuk a digitális technikát és mindemellett figyeljünk a kék-zöld infrastruktúrára is?

 

A MaSzeSz március 25-én tartott „Vissza az alapokhoz” című, a csapadékvíz gazdálkodás általános hátterét és kihívásait taglaló webináriumának folytatásaként a Szövetség egy újabb előadássorozattal jelentkezik május 6-án. A rendezvényen a korszerű tervezést segítő ismereteket, annak műszaki/szakmai/tudományos hátterét, a feladatok megoldásának lehetséges módjait mutatjuk be. Az online webinárium célja a korszerű, ökológiai szempontokat is szerepeltető csapadékvíz gazdálkodás tervezés lehetőségeinek ismertetése lesz.

 

 

A webinárium dátuma: 2021. május 6., 9.00 óra

 

A részletes program letölthető a oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).A részvételi díj:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

Jelentkezés: Jelentkezéshez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot. ITT
Jelentkezési határidő: május 4. (kedd)

 

Az online webinárium a résztvételi díj ellenében a rendezvényt követően is megtekinthető.A webináriumhoz tartozó csatlakozási linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg. Kérjük, ellenőrizze a Spam mappát is.

A webináriumot DEMIO programmal rendezzük. A program nem igényel letöltést, azonban a csatlakozási nehézségek elkerülése érdekében kérjük, ellenőrizze a biztonsági beállításokat.

 

A rendezvény kiemelt támogatója:

 

ACO Logo 4c gross

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói