MASZESZ

  • Budapest, 2021. november 24.

A VÍZÉRTÉK szerepe a fenntarthatóságban - MaSzeSz Országos Konferencia

Áder János Köztársasági Elnök fővédnökségével és köszöntő előadásával a Magyar Víz-és Szennyvíztechnikai Szövetség 2021. november 24-én rendezi meg országos konferenciáját A vízérték szerepe a fenntarthatóságban címmel.


Országos konferenciánk a fenntartható vízközmű-szolgáltatást és vízgazdálkodást helyezi a középpontba, azt vizsgálva, mit jelent a víz értéke a körforgásos gazdaságban, milyen szerepe van az ágazatok közötti (tudomány, szakma, ipari szereplők) együttműködésnek a víztudatos társadalom kialakításában, hogyan válhat a vízipari megoldásokat finanszírozó rendszer is fenntarthatóvá, hogyan lesznek a befektetők, pénzintézetek is érdekeltek egy új, a jövő érdekeit szem előtt tartó rendszer működtetésében.


A konferencia célja, hogy láttassa a víz összekötő szerepét, a társadalmi szereplők tevékenységéhez nélkülözhetetlen víztudatosságot, a mikro- és makroszintű tudományos, ipari, üzleti és egyéni felelősség fenntarthatóság irányába történő elmozdításának lehetőségét.

 

A rendezvény dátuma: 2021. november 24. (szerda)

 

A rendezvény helyszíne: Budapest, Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Üllői út 82.)


Részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A VÍZÉRTÉK Konferencia személyes jelenléttel kerül megrendezésre
A rendezvény megszervezésére az alapvető egészségvédelmi intézkedések, szabályok betartásával (távolságtartás, kézfertőtlenítés, szellőztetés) kerül sor. A rendezvényen való részvétel feltétele a védettségi igazolvány és a személyazonosító okmány együttes felmutatása, amelyet a biztonsági szolgálat a beléptetés során ellenőriz.

 

Részvételi díj:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes): 17.600 Ft + ÁFA
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 22.000 Ft + ÁFA

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

Jelentkezés: Jelentkezéshez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot ITT

Jelentkezési határidő: 2021. november 17. (szerda) - A járványügyi helyzetre való tekintettel korlátozott számban tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

A Konferenciáról hangfelvétel készül, így azok, akik nem tudnak részt venni rajta visszahallgathatják majd a felvételt.

 

Megjelenési lehetőség vízipari szervezetek számára:

A magas prioritással bíró szakmai konferencián megjelenési és előadói lehetőséget biztosítunk vízipari tagszervezeteink számára a konferencia kiállítói részén, illetve a konferenciacsomagban. Kérem, tekintse meg a konferencia támogatói ajánlatainkat, mely letölthető az oldal alján ("Kapcsolódó tartalmak" rész). Amennyiben további információra van szüksége, kérem, forduljon Titkárságunkhoz bizalommal.

 

 

 

A rendezvény társszervezői:

MaSzeSz fekvo logo hirlevelhez   NKE cimer arany

 

A rendezvény kiemelt támogatói:

 

FloeWater Logo V01 RGB     kekbolygo logo small      

 

 

 

 

A rendezvény támogatói:

 

drv logo tiszta szivvel       ksb

 

 

A MaSzeSz 2021. évi működésének támogatója:

 

HWP logo

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói