MASZESZ

  • 2020. december 2-3.

A szemléletváltás küszöbén - MaSzeSz Országos VÍZÉRTÉK és Digitális Vízgazdálkodási Konferencia

Áder János Köztársasági Elnök fővédnökségével, és köszöntő előadásával a Magyar Víz-és Szennyvíztechnikai Szövetség 2020. december 2-3-án megrendezésre kerülő országos konferenciája idén a fenntartható víziközmű szolgáltatás valódi értékére, a felelős gazdálkodásra, a fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdésekre, a hazai vízipar nemzetközi értékére, az ágazat társadalmi megbecsülésének elérésére, a vízszolgáltatás értékének növelésére, valamint a digitális települési vízgazdálkodásra és a jövő szakembereire fókuszál.


Az országos konferenciánkon a témában érintett, ismert és elismert szakemberek, szakigazgatási és társadalmi szereplők bevonásával a víziközmű ágazat aktuális helyzete mellett, áttekintjük mit jelent a vízérték szemlélet hazánkban és nemzetközi szinten. A rendezvény második napján a digitális vízgazdálkodás jegyében a területet érintő technológiai trendeket és a korszakváltó stratégiák szükségességét vizsgáljuk. Rendezvényünkön helyet kapnak a junior szakemberek, akikkel a humánerőforrás-válság lehetőségeit és kihívásait vizsgáljuk.


A VÍZÉRTÉK Konferenciát a vírushelyzetre való tekintettel online módon szervezzük, ingyenes részvételi lehetőséggel. Az előadások és panelbeszélgetések élő adásban lesznek követhetők a MaSzeSz saját digitális csatornáján.


Időpont: 2020. december 2-3. (online konferencia)

 

Részletes program: letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)

  

 

A Konferencia Társszervezői:

 

MaSzeSz logo Desktop3 Grafika

 

A Konferencia KIEMELT támogatói:

 

HWP logo Desktop4 támogatói logók6

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói