MASZESZ

  • 2020. június 23., 14.00 óra

A 2020. évi pandémiás krízis tapasztalatai a víziközmű ágazatban

Eddig jól helyt állt a szakma! Szolgáltattunk, üzemeltettünk, talán fellélegezhetünk? De most kell gondolnunk arra, hogy ilyen helyzetek még elfordulhatnak! Az eddigi tapasztalatok alapján mire kell felkészülni? Mit kellene jobban csinálni? Másként kell tervezni? Más módon kell az anyagot beszerezni? Másként kell üzemeltetni?

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség fórumot szervez „A 2020. évi pandémiás krízis tapasztalatai a víziközmű ágazatban” címmel.
Hallgassa meg szakembereink véleményét, tanácsait és következtetéseit! Mondja el véleményét és tapasztalatait! Kapcsolódjon be Webináriumunkba!


Tervezett előadók és előadások:
Molnár Attila, műszaki igazgató, ÉRV Zrt.: Hogyan dolgoztunk, dolgozunk járvány idején az ÉRV Zrt-nél, s hogyan tovább?

Csitári Zoltán, Eseménymenedzser-helyettes, és Neer József Szennyvízágazati technológiai vezető, Fővárosi Vízművek Zrt.: A COVID-19 járvány hatása a Fővárosi Vízművek Zrt szennyvízágazati területeinek működésére. 

Galambos Péter, ügyvezető igazgató, HAWLE Kft.: Járványhelyzet tünetei és kezelése: tapasztalatok víziközmű beszállítói; háttéripari szemszögből


Időpont: 2020. június 23., 14.00 óra


A Webináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a linkre kattintva jelezze részvételi szándékát.


A Webináriumot a Microsoft Teams-en keresztül szervezzük. A csatlakozáshoz a Teams alkalmazás telepítése nem szükséges. A Webináriumhoz tartozó linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói