MASZESZ

WetSkills Water Challenge - Workshop

A hollandiai Wetskills Foundation második alkalommal rendezi meg Budapesten vizes kihívását, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány közreműködésével.

 

A Wetskills Water Challenge 2021. aug. 23. - szept. 3. között, BSc-s, MSc-s diákok, fiatal pályakezdő vizes szakemberek, doktoranduszok számára biztosít színvonalas szakmai és közösségi programokat, nemzetközi közösségben. A részvevők csapatokban egy-egy aktuális vizes kihívásra választ adó projektet dolgoznak ki, ahol a feladatok megoldásához kreativitás, sémáktól mentes, innovatív gondolkodás szükséges. A projekteket tapasztalt mentorok segítik.  

 

Április 30-án egy workshop keretében mutatjuk be a verseny működését, korábbi csapatmunkák előadásait. A témákat senior kollégák fogják tapasztalataikkal, megjegyzéseikkel színesíteni.

 

A workshopra regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

Ökoindustria - WetSkills Water Challenge Workshop

 

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói