MASZESZ

Visszanézhető a WetSkills Workshop

Április 30-án, az Ökoindustria Expo keretén belül népszerűsítettük a Wetskills Water Challanges rendezvényt, mely idén nyáron másodjára kerül megrendezésre Magyarországon.

 

A workshop-ról készült felvételt itt nézhetitek vissza:

 

 

A workshop fókuszában a generációk közötti párbeszéd és a fiatal szakmabeliek mozgósításának szerepe állt. Célunk a rendezvény életre hívásával az volt, hogy az érdeklődők megismerkedhessenek a korábbi pályamunkákkal, illetve a rendezvény szervezőivel.

 

A rendezvényen bemutatkoztak a Wetskills Water Challanges fő szervezői: a MaSzeSz Junior Tagozata, a Kék Bolygó Alapítvány és a holland Wetskills Foundation. Ezt követte Ap Verheggen holland „klíma művész” előadása, aki maga is mentorálója a Wetskills eseményeknek. A workshopon számos korábbi műhelymunka bemutatásra került, az előző – és egyben első – magyarországi Wetskills esemény pitch prezentációjától kezdve, a Kék Bolygó Alapítvány Aquathon versenyének győztes munkájáig. A bemutatott projektekre a szakma hazai és külföldi szakértői, illetve maguk a projekteken dolgozó fiatalok reflektáltak.

 

A következő Wetskills esemény 2021. aug. 23. - szept. 3. között kerül megrendezésre Budapesten. A rendezvény résztvevői csapatokban egy-egy aktuális vizes kihívásra választ adó projektet dolgoznak ki, ahol a feladatok megoldásához kreativitás, sémáktól mentes, innovatív gondolkodás szükséges. A projektek kidolgozását tapasztalt mentorok segítik, az eredményeket egy poszter és egy rövid pitch prezentáció formájában kell prezentálni az esemény végén. A rendezvény alatt számos szakmai és közösségi programon lehet részt venni, nemzetközi közösségben.

 

A rendezvényről további információ ITT érhető el. A regisztráció online lehetséges, az alábbi linken:

 

Regisztráció

 

 Várjuk minden fiatal vizes szakember jelentkezését!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói