MASZESZ

PhD Ösztöndíjprogram Chilében

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány szervezésében lehetőség nyílt Chilében tanulni PhD hallgatók számára Nemzetközi Ösztöndíjunk keretében. Ezek bármely felsőoktatási intézmény hallgatója számára elérhető, aki megfelel a feltételeknek.

 

Az ösztöndíjprogram lehetőséget biztosít egy tudományos fokozattal még nem rendelkező PhD hallgató számára, hogy az Éghajlat- és Reziliencia Kutatási Központ (Center for Climate and Resilience Research – CR2) kutatási projektjében vegyen részt. Az interdiszciplináris kutatás célja a Föld rendszereinek megértése, a vízbiztonság hosszú távú vizsgálata és Chile ellenálló képességének növelése.

 

A chilei ösztöndíjprogram keretein belül a Kék Bolygó Alapítvány azokat a tehetséges PhD hallgatókat kívánja anyagilag támogatni, akik vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, illetve zöld innovációval kapcsolatos témában szeretnének a lehető legjobb egyetemi tanulmányi lehetőséghez jutni külföldön.

 

Ösztöndíj összege: bruttó 2 310 000 HUF

 

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30.

 

A részletes pályázati kiírásról IDE kattintva lehet tájékozódni!

 

További ösztöndíjprogramokról és részletes pályázati leírásokról a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány honlapján lehet tájékozódni.

 

                                                      kékbolygo logo

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói