MASZESZ

Elnökségi választás és junior kerekasztal a MaSzeSz Országos VÍZÉRTÉK és Digitális Vízgazdálkodási Konferencián

November 2-től kezdetét vette a jelölési időszak a MaSzeSz Junior Tagozatának négy, megüresedett elnökségi pozíciójának betöltésére. Az újonnan megválasztott elnökségi tagok a 2020. december 2-3. napokra tervezett Országos Vízérték Konferencián mutatkoztak be.

 

A konferencia keretében a MaSzeSz Junior Tagozat a december 3-ai konferencia napra egy junior szekciót szervezett Vízre tesszük a jövőt! címmel. A szekcióban helyet kapott a MaSzeSz JurTa céljainak és tevékenységének ismertetése, valamint a novemberben zajló tagpótló vezetőség választás eredményének kihirdetése és az új vezetőségi tagok rövid bemutatása Varga Laura, MaSzeSz JurTa elnök bevezető előadásában.

 

Új vezetőségi tagként köszönthettük köreinkben Bobák Edét, a Donauchem Kft. értékesítő mérnökét és alkalmazástechnikai tanácsadóját, Nagy Eszter Dórát, a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem harmadéves doktorandusz hallgatóját, és Nagy Esztert, a SUEZ Water Technologies sales manager-ét.

 

Ezt követően kerekasztal beszélgetést moderált Dr. Bakos Vince, MaSzeSz elnökségi tag, amelynek meghívottjaival élénk eszmecserét folytattunk a vizes területen tanuló és/vagy dolgozó fiatalok tehetség gondozásáról, ágazatban betöltött szerepéről, az erős fiatal szakmai közösségek jelentőségéről és az ilyen körökben és aktivitásuk révén várható gyümölcsöző eredményekről, valamint arról, hogyan segíthetjük a fiatal vizes szakemberek tanulását, munkáját és pálya perspektíváit.

 

A konferencia visszanézhető a MaSzeSz YouTube csatornáján.

 

A Konferencia Társszervezői:

MaSzeSz logoDesktop3Grafika

 

A Konferencia KIEMELT támogatói:

HWP logoDesktop4támogatói logók6

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói