MASZESZ

Felhívás - Dulovics Junior Szimpózium 2022

2022. márciusában kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség szervezésében a Dulovics Junior Szimpózium a fiatal vizes szakemberek számára.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Dulovics Junior Szimpózium 2022. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak. Résztvevőként a szenior korosztályt is szeretettel várjuk!

 

A szimpózium időpontja: 2022. március 9. szerda

 

Helyszín: MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98. (amennyiben a járványügyi korlátozások nem engedik a személyes jelenlétet, abban az esetben online platformon tartjuk meg az eseményt).

 

Az űrlap kitöltésével regisztrálhat résztvevőként vagy előadóként a szimpóziumra. A konferencián való részvétel, amennyiben élőben kerül megrendezésre az előadóknak ingyenes, a nem előadói résztvevőknek regisztrációs díjhoz kötött, melynek díja MaSzeSz tagok számára 1500 ft+ÁFA, nem MaSzeSz tagoknak 2500 ft+ÁFA.

 

A díjfizetés utólag történik, a számla a konferencia után kerül kiállításra. A számla kiállításához szükséges adatok bekéréséhez számlázási formanyomtatványt küldünk a résztvevőknek.

 

Előadói és résztvevői regisztrációs űrlapot az alábbi linken találhatják:

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

 

Előadói jelentkezés:
Jelentkezési űrlap kitöltése és az előadás 1 oldalas összefoglalójának (absztrakt) megküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a lentebb megadott határidőig (kérjük, használja a honlapon található sablont - Absztrakt formátum).

 

Résztvevői jelentkezés:
Jelentkezési adatlap kitöltése és az e-mail címre elküldött számlázási formanyomtatvány kitöltése és visszaküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Előadói jelentkezési határidő: 2022. február 11.
Az absztraktok beküldési határideje: 2022. február 11.

Részvételi jelentkezési határidő: 2022. február 28.

 

A beérkezett előadás kivonatokat a Szimpózium Program bizottsága áttekinti és szekciókba sorolja, ill. sok beérkező kivonat esetén válogatja. Az előadásra jelentkezőket február közepéig emailben értesítjük az előadás javaslatuk elfogadásáról (várhatóan február 15. környékén).

 

Támogatói jelentkezés: kérjük, amennyiben támogatná rendezvényünket, keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A támogatói csomagok részletes leírását a csatolt dokumentumok között találja.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói