MASZESZ

  • 2021. március 3-4.

Dulovics Junior Szimpózium 2021

2021 márciusában ismét megrendezésre kerül, online felületen a Dulovics Junior Szimpózium Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának szervezésében a fiatal vizes szakemberek számára.

 

Dulovics Junior Szimpózium - 2021. március 3-4.

A Dulovics Junior Szimpózium a magyar vízügyi ágazat egyik legrangosabb, nagy hagyománnyal rendelkező junior eseménye, amely idén 11. alkalommal kerül megrendezésre. A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére.

 

A szimpózium online formában kerül megrendezésre.

 

A konferenciára előadóként és résztvevőként várjuk azoknak a 35 évesnél nem idősebb szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak. Szeretnénk színesebbé tenni a résztvevői és előadói és résztvevői palettát, így szeretettel várjuk vízjoggal, vízgazdaságtannal, vízpolitikával foglalkozó szakemberek jelentkezését is!

 

További információk, és dokumentumok ide kattintva találhatók.

 

Amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói