MASZESZ

SUSTAINABLE TECH 2023 konferencia - A technológia robbantja be a zöld gazdaságot

Április 25-én a Mariott Hotelben, Budapesten kerül megrendezésre a Sustainable Tech konferencia.

 

Első alkalommal kerül sor a Sustainable Tech elnevezésű konferenciára, ami a fenntarthatóságon belül célzottan a technológia és klímasemlegesség közös pályájával foglalkozik. Olyan témákkal találkozhatnak a résztvevők, mint a tech-optimizmus, ami túlzott bizadalmat adhat a szereplők számára, hogy attitűdváltás nélkül is elérhetjük a 20-30 éves célokat, a finanszírozási környezetről, amivel a különböző méretű, zöld projekteket felmutató vállalkozások szembesülhetnek, a körforgásos gazdaság különböző iparágakban való lecsapódásáról, a digitalizációval járó előnyökről, valamint arról is, hogy a munkaerőpiacon milyen új veszélyekre kell felkészülni az új technológiák beköszönésével. A további témák, az előadók és a jelentkezés részletei ezen a linken érthetők el.

 

Miért érdemes eljönnie?

Technológia nélkül elérhetetlen a zöld átállás és a klímasemlegesség elérése, ennek megfelelően rendezzük meg - elsőként 2023-ban - a Portfolio Sustainable Tech konferenciát. A gazdaság bármely területéről legyen szó, az innovációk, a digitalizáció és a most még talán ismeretlen technológiák a leghatásosabb eszközeink arra, hogy a környezet terhelése nélkül éljünk ezentúl.   

Vannak azonban kihívások: az időfaktor, a finanszírozás megteremtése, a megtérülés, a szabályozások, az iparágak zöldre alakítása és még a műszaki megvalósítások fejlesztésén is dolgozni kell. Éppen ezen akadályok leküzdéséről szól a Sustainable Tech konferencia, melynek célja, hogy a legjobb, a nettó zéró kibocsátást elősegítő fenntarthatósági technológiai megoldásokat hozza össze, és segítse a piaci szereplők szemléletformálását, valamint közös gondolkodását.

 

További információ és jelentkezés

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói