MASZESZ

MaSzeSz Tisztújítás - Jelöltek listája

Tisztelt MaSzeSz Tag, Tagszervezeti Vezető!

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Elnöksége 2021. április 29-i ülésén megtárgyalta, és az Elnökség, illetve a Felügyelő Bizottság mandátumának lejártára tekintettel Tisztújító Közgyűlést hív össze ez év májusában. A Tisztújító Közgyűlés tervezett időpontja 2021. május 31.

 

A MaSzeSz Alapszabálya rendelkezése értelmében az Elnökség háromtagú Jelölő Bizottságot állított, melynek tagságára Dr. Buzás Kálmán, Dr. Juhász Endre és Bodor Dezső MaSzeSz rendes tagokat választotta. A jelölő Bizottság vezetésére Dr. Buzás Kálmánt kérte fel.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Választási Útmutatója 7. fejezetében rögzített jelölési folyamat eredményeként, a beérkezett jelöléseket a Jelölő bizottság hitelesítette és összeállította a jelöltek listáját, mely letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

Amennyiben a választás folyamatával kapcsolatban kérdése van, kérem keressék bizalommal kollégáinkat a MaSzeSz Titkárságán!

 

Bízunk benne, hogy a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség választói joggal rendelkező rendes tagjaként választásával Ön is támogatja elképzelésünk és hozzájárul a 2021. évi tisztújítás sikeréhez!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói