MASZESZ

Csatlakozzon hozzánk 2023-ban

A Magyar Víz és Szennyvíztechnikai Szövetség várja tagjai sorába azokat a vállalkozásokat, melyek szívesen lennének tagjai kezdeményező és tevékeny ágazati érdekképviseletünknek.

 

Alacsony tagdíjjal működő tagdíjrendszert dolgoztunk ki annak érdekében, hogy a munkánk során elért eredmények az ágazatért dolgozók széles körét elérjék.

 

Célunk, víz értékének, és az mögötte álló szakmai munka presztízsének elfogadtatása társadalmi szinten.

 

Könnyen hozzáférhető kapcsolódási pontot, ismertséget és ismeretségeket biztosítunk a magyar vízipar résztvevői számára.

 

Képzési programunkon keresztül megismertetjük a szakmát a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokkal.

 

Nemzetközi kapcsolatainkat tagjaink szakmai fejlődése, kapcsolati hálójának szélesítése, és üzleti lehetőségeik bővítése érdekében tudjuk kamatoztatni.

 

Felvállaljuk a települési vízgazdálkodás témakörébe tartozó aktuális szakmai kérdések tisztázását, ajánlások megfogalmazását.

 

Munkacsoportjainkon keresztül ágazati szinten is képviselhető szakmai munkát végzünk, aktuális, érzékeny témákban.

 

Aktivizáljuk stratégiai együttműködéseinket az érintett kormányzati szervezetekkel, és a tagszervezeteink közé tartozó önkormányzatokkal és hatóságokkal, hazai társszervezetekkel, szövetségekkel való együttműködésünk eredményeként, mellyel megteremtjük egy összehangolt ágazati érdekképviselet alapját.

 

Tevékenységünket aktívan támogatja a MaSzeSz széleskörben terjesztett online szakmai lapja, a Hírcsatorna, és a szakmát célzó weblapunk a www.maszesz.hu, illetve a társadalmi szemléletformálást végző www.vizertek.hu honlap. Tagszervezeteink számára ingyenes hozzáférést biztosítunk online Tudástárunkhoz, melyben szakmai-tudományos munkák, előadások százait gyűjtöttük össze, és tesszük hatékonyan kereshetővé a közeljövőben.

 

A 2023-as évre egyebek mellett az alábbiakkal készülünk:

Rögtön márciusban az ENSZ vízügyi konferenciáján a MaSzeSz másodmagával képviseli a magyar vízügyi szektort.

Meghirdetjük újra 12 webináriumból álló sorozatunkat, és a 4 témakör mindegyikében tervezünk egy hibrid, jelenléti alkalmat, külső helyszínen, ami lehetőséget ad találkozásokra és eszmecserére.

 

Idén 4 Hírcsatorna számot tervezünk, és megrendezzük az összes hagyományos alkalmunkat (Országos konferenciát, Junior szimpóziumot, workshopot).

Ezen felül szeretnénk egy új típusú programot megvalósítani. Havonta egyszer egy érdekfeszítő vizes témában nyitott beszélgetést, vitát tartanánk.

Továbbá egyéni tagjaink szakmai kiteljesedése érdekében a Szövetség ernyője alatt egyesületet alapítunk, aminek erős utánpótlás-fókuszt és társadalmi kommunikációs funkciót szánunk, ezzel új lehetőséget teremtve a jövő szakemberei, és a jövendő foglalkoztatóik közti kapcsolatteremtésre.

 

Ősszel támogatói csomagokat hirdettünk meg jelentős csomagkedvezményekkel a megrendelőknek, továbbá a Szövetség tagjai számára a korábbinál sokkal hangsúlyosabb kedvezményeket léptettünk életbe minden területen, így a csomagok esetében is, ezzel rendkívül költséghatékony elérést teremtve.

Kérem, hogy amennyiben a Szövetség céljaival azonosulni tud, csatlakozzon tagjaink sorába, segítsen minket, hogy mi is hatékonyabban tudjuk támogatni mind a szakma egészét, mind egyes tagjainkat. Közöttük remélem hamarosan Önöket is.

 

  Rózsa Bálint                                                                                                 

  főtitkár                                                                                          

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói