MASZESZ

  • június 9

A Seeq az IT Vizionnel közösen ingyenes konferenciát tart Budapesten június 9-én

Feltennénk néhány költői kérdést:

 

-Az Ön vállalkozása felhasználja  az operatív adatokat a működési teljesítmény javítására?

-Vajon Önök teljes mértékben kihasználják az adatok és a mérnökök üzemeltetési szakértelmének kombinálásában rejlő lehetőségeket?

-Önöknek is nehézségeket okoz a tudás és a tapasztalatok megtartása és megosztása? Hátráltatja a szakemberhiány a működés javítására és a rendellenes helyzetek kezelésére irányuló erőfeszítéseit?

-Ön teljesen tisztában van a működése során előforduló rendellenes helyzetekkel? Ez magában foglalja annak ismeretét, hogy mi történt, miért történt, mikor fordulhat elő újra, és mit tehet az ilyen helyzetek jövőbeni előfordulásának megelőzése érdekében.

 

Érdemes fontolóra venni a lehetséges fejlesztéseket ezen a területen. A szükséges technológia készen áll, a Seeq szívesen segít! A befektetett munka rövid időn belül megtérül.

A Seeq megoldása:  egy idősoros adatokra kifejlesztett advanced analitikai alkalmazás, ami egyszerűen telepíthető és megtanulható.

A világ számos üzemében már bizonyított, mellékelten küldök egy publikált vízügyi esettanulmányt és néhány vízügyi példát.

Bővebb információért látogassa meg weboldalunkat https://www.seeq.com/industries/utilities-analytics

 

Június 9-én (péntek) a Seeq az IT Vizionnal Budapesten rendez konferenciát, melyre szeretettel meghívjük Önt és érdeklődő kollégáit! 

A helyszínen, a Novotel Danube Parlamentre néző termében bemutatjuk a Seeq-et, és a felhasználók megosztják a tapasztalataikat a vízügyi területen is (Aquatim), és workshopot is tervezünk. A konferencia nemzetközi résztvevőkkel zajlik szinkrontolmáccal.


Az eseményről bővebben itt olvashat.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói