MASZESZ

Kitakarás nélküli technológiák

A vízellátásért, a szennyvíz gyűjtésért és kezeléséért felelős víziközmű szolgáltatási szektor állapota válságosra kezd fordulni a fenntarthatóság, a működtethetőség, és a finanszírozás szempontjából.

Az elkövetkező évek nagy feladat lesz a hálózatok mind teljesebb rekonstrukciója. A nyíltárkos vagy a kitakarás nélküli technológia kiválasztásánál ma már nem csak a közművek elhelyezkedését, a terület beépítettségét kell figyelembe venni, hanem beavatkozás környezetvédelmi hatásait, a klímavédelem és a közmű-rekonstrukció kapcsolatát is.

 

A hagyományos nyíltárkos rekonstrukciókat mindinkább felváltó kitakarás nélküli technológiák a környezet és lakosság minimális megzavarásával teszik lehetővé a közművek gyors, hatékony, költségtakarékos és környezetbarát felújítását. A rekonstrukciós technológiák több szempontú elemzése, a fenntarthatóság megteremtése, a minőség és a költséghatékonyság javítása mind pénzügyi, mind fenntarthatósági szempontból segíti a beruházók munkáját.

 

Az MaSzeSz kiemelt fontosságúnak tartja, hogy segítse az üzemeltetőket, az önkormányzatokat és a tervezőket az optimális technológiák kiválasztásában, a fenntartható víziközmű szolgálatás megteremtése érdekében.

 

 

Amennyiben lemaradt az élő webináriumról az alábbi részvételi díj ellenében lehetősége van visszanézni a rendezvény felvételét. A megrendeléssel, hozzáféréssel kapcsolatban kérjük, keresse Titkarsagunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu e-mail címen.

 

A hozzáférés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az eredeti, online rendezvény (webinárium) részvételi díjának megfizetését követően a MaSzesz Vimeo felületére feltöltött videókat, anyagokat kizárólag saját használatára jogosult megtekinteni.
A videókhoz való hozzáférési kódok (jelszó, link), illetve a videó harmadik személy részére történő továbbküldése, közösségi médiában való közzététele, bármilyen internetes portálra, weboldalra történő feltöltése szigorúan tilos és jogi úton történő felelősségrevonással jár.
Az itt található tartalmak használatához minden esetben a MaSzeSz előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói