MASZESZ

Ivóvízbiztonsági szakügyintéző képzés a jogszabályoknak megfelelő, hatékony vízszolgáltatásért

A 201/2001. (X.25.) Kormányrendelet szerint minden 50 főt ellátó vagy 10 m3/nap kapacitást meghaladó vízszolgáltató rendszer esetben az ivóvízbiztonsági terv elkészítésén túl, annak rendszeres felülvizsgálata szintén kötelező feladat.


Ehhez olyan tudású szakemberekre van szükség, aki önállóan képesek egy vízellátó rendszer kockázatait felmérni és értékelni. Egy jól elkészített vízbiztonsági terv egy élő rendszer, ahol a rendszer teljes kockázatértékeléséhez megfelelő megelőző intézkedések és beavatkozások kerülnek hozzárendelésre. A terv készítése és működtetése nemcsak a jogszabályi előírásoknak való megfelelést kell, hogy szolgálja, sokkal fontosabb és távlati célja a közegészségügyi szempontú és megelőzés alapú szemlélet erősítése a vízszolgáltatásban.

A felnőttképzési keretek között megszerezhető Ivóvízbiztonsági szakügyintéző képzési lehetőség azon szolgáltatók számára nyújthat megoldást, akik saját személyi állományukkal és nem tanácsadó cégek igénybevételével kívánnak ennek a kihívásnak megfelelni, egyúttal ezen szakemberek munkaerő piaci szerepe jelentősen felértékelődhet.
Előadóink vízszolgáltatásban, hatósági, közegészségügyi területen és vízbiztonsági tervek készítésében szerzett évtizedes tapasztalata garantálja, a képzésen résztvevők gyakorlatorientált és hiteles információkkal történő felkészítését.

A képzést ajánljuk:

- szolgáltatók számára
- saját szakember állomány fejlesztésre
- a jól elkészített biztonsági tervekért
- a rendszerek teljes kockázatértékelésére
- a megfelelő intézkedések és beavatkozások hozzárendelésére
- a közegészségügyi és megelőzési szempontú szemlélet erősítésére

 

 

Figyelem! 
A MaSzeSz tagok 5% kedvezményt kapnak az ivóvízbiztonsági szakügyintézői képzésből.

További információk az alábbi elérhetőségen kérhetők:

Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség
1134 Budapest, Váci út 23-27. MSZ 608.
tel.: +36 1 784 5108
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A FŐMTERV 1950-ben alakult és az elmúlt több, mint hat évtizedben sikeresen ötvözte a sok éves tapasztalat és a mérnöki tradíció értékeit a folyamatos műszaki megújulás és a változó piachoz…