MASZESZ

  • Budapest, 2020. március 24.

Víziközművagyon-értékelés Szakmai Nap

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 78. § (1) pontja kötelezi az ellátási felelős önkormányzatokat, mint a víziközművek tulajdonosait a víziközmű vagyon vagyonértékelésére, a törvényi hivatkozásoknak megfelelő közművagyon leltárának elkészítésére. A vagyon értékelések elkészítésének határideje 2019.12.31-e volt, azonban eddig a víziközmű-rendszerek 40%-ra nem került még benyújtásra vagyonértékelés.

 

  1. 2020. március 24-én az ellátási felelősök, és rajtuk keresztül a szolgáltatók részére a MaSzeSz szakmai és eljárás-technikai támogatást és szövetséget kíván nyújtani a határidős kötelezettség teljesítésében, valamint segítséget a felelős és eredményes vagyongazdálkodás kérdéseinek megválaszolásában, az érintetteknek a „körmére égő” feladat megoldásában

  2. A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Víziközművagyon-értékelés Szakmai Napra (Határidős feladat-szakmai megalapozottság-fenntartási kötelezettség).

  3. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk, de addig is kérjük, jegyezze fel a rendezvény március 24-i dátumát!


A szakmai nap időpontja: március 24.

A rendezvény helyszíne: MAKADÁM mérnök klub (1024 Budapest, Lövőház u. 37.)
A MAKADÁM mérnök klub tömegközlekedési csomópont közelében található, akár P+R parkoló igénybevételével könnyen megközelíthető.


Jelentkezési határidő: március 16.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot (letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói