MASZESZ

  • Budapest, 2019. március 27.

Üzemeltetés változó körülmények között Szakmai Nap

A hideg szennyvíz miatt a csatornában nő a zsírok-olajok lerakódási hajlama, gyakrabban fordulhatnak elő dugulások, a fagyos idő miatt a csatornatisztító célgépek egy része igen korlátozottan alkalmazható. A szennyvíztisztító telepeken az ülepítési műveletek hatásfoka csökken, a mikroorganizmusok viselkedése kedvezőtlen irányban változik.

 

A MaSzeSz 2019. március 27-i szakmai napján a hálózatok és szennyvíztisztító telepek sok üzemeltető által megtapaszt téli üzemeltetési nehézségeire keresünk megoldásokat.
Egyetemi oktatók, üzemeltetők, vízipari szakemberek mutatják be módszereiket, ismertetik gondolataikat.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt az Üzemeltetés változó körülmények között Szakmai Napra.


A részletes programmal letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)!

 

Az esemény időpontja: március 27.

 

Jelentkezési határidő: március 20.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.


A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 5. teremében kerül megrendezésre.

A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

 

A rendezvény Arany fokozatú támogatója:

 

bwa logo

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói