MASZESZ

  • 2016. november 24.

Települési Csapadékvíz Gazdálkodási Szakmai Nap

Helyszín: Fővárosi Vízművek, Tisza terem

 

 

Meghívó

Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Nap

 

A klímaváltozás következtében nap mint nap tapasztaljuk, hogy lakóhelyünket olyan eső éri, melynek mentesítése a megszokott módszerekkel már nem lehetséges. Más időszakokban meg az aszály miatt kipusztul a lakóhelyünk zöldterülete. Ma már nem lehet a klasszikus vízelvezetési megoldásokkal gazdaságosan és biztonságosan elhárítani ezeket a nem kívánt eseményeket. Szükség van új, komplex módszerek alkalmazására. A nehézségek elhárítását biztosító megoldások kidolgozására pályázatok kiírására is sor került.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) konferenciát szervez Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Nap címmel, azzal a céllal, hogy áttekintést adjon tervezőknek, beruházóknak, települési önkormányzatoknak, döntéshozóknak a villámzáporok kialakulásáról, a problémát okozó jelenségekről, a pályázati lehetőségekről, a különböző rendelkezésre álló, mentesítést biztosító módszerekről, a kiválasztást segítő eljárásokról és a következő évben érvénybe lépő európai műszaki szabályozásról.

 

A rendezvény időpontja: 2016. november 24. 10:00

Helyszíne: Fővárosi Vízművek Zrt. MSZ épület Tisza terem (1134 Budapest, Váci út 23-27.)

 

A szakmai nap ismeretekkel szolgál éppúgy az üzemeltetői, tervezői, beruházói, oktatói és szakigazgatási területen dolgozó, mint az engedélyező hatóság és az önkormányzatok szakemberei számára.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a hamarosan megrendezésre kerülő Települési Csapadékvíz Gazdálkodás Szakmai Napra!

 

Az esemény programját a csatolmányban találja.

 

A regisztrációt meghosszabbítottuk, így kitöltött és aláírt jelentkezési lapját még 2016. november 22-ig elküldheti!

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói