MASZESZ

  • 2016. október 26.

Szennyvíziszap komposzt mezőgazdasági hasznosítása szakmai nap

 

Műszaki, gazdasági, jogi és környezetvédelmi lehetőségek, korszerű eszközök és eljárások bemutatása.

Helyszín:  Fővárosi Vízművek, Tisza terem

 

A szennyvizes szakterület állandóan visszatérő problémája a települési szennyvíztisztítók kellően kezelt iszapjának fenntartható módon, hasznosítással történő elhelyezése. A hazai gazdasági feltételek mellett ennek egyik fő iránya a mezőgazdasági területen történő kihelyezés. Az érvényben lévő környezetvédelmi és egyéb megszorításokat tartalmazó feltételek lehetőséget adnak az iszap minőségi termék-komposzt formájában történő hasznosítására. 

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) az MTA Vízellátási és Csatornázási Szakbizottságának támogatásával a szakterületet kiválóan ismerő és művelő képviselőinek közreműködésével „komposzt konferenciát” szervez, mely feltárja a műszaki, gazdasági, jogi és környezetvédelmi lehetőségeket, melyek alkalmazásával - korszerű eszközök és eljárások bemutatása mellett - előbbre juthatunk ebben az egyre lehetetlenebbnek tűnő állapotban.

 

A konferencia ismeretekkel szolgál éppúgy az üzemeltetői, tervezői, beruházói, oktatói és szakigazgatási területen dolgozó, mint az engedélyező hatóság és az önkormányzatok szakemberei számára.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt Szennyvíziszap komposzt mezőgazdasági hasznosítása című szakmai napjára.

 

Küldje el jelentkezési lapját és találkozzunk október 26-án
a Szennyvíziszap Komposzt Mezőgazdasági Hasznosítása Szakmai Napon!

 

 

Elhangzott események

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói