MASZESZ

  • 2017. április 6.

Szakmai nap - Kihívások és gyakorlati megoldások a hazai települési vízgazdálkodásban

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Kihívások és gyakorlati megoldások a települési vízgazdálkodás területén címmel szakmai napot szervez azzal a céllal, hogy közös szakmai fórumon adjon lehetőséget a témakörében érintett tulajdonosi, üzemeltetői és vízipari körök szakembereinek, a települési ivóvízellátás, szennyvízelvezetés és tisztítás, valamint a csapadékvíz gazdálkodás aktuális helyzetének megvitatására, nézőpontok közelítésére, kitekintéssel az elfogadott Nemzeti Vízstratégia települési vízgazdálkodást érintő fókuszpontjaira.


A fórum további célja, hogy a nehéz gazdasági körülmények között megvalósult fejlesztések ismertetésével olyan jó gyakorlatok kerüljenek bemutatásra, amelyek eredményesen támogatják az ágazat szakmailag megalapozott, hosszútávon fenntartható rekonstrukciós és fejlesztési terveit.


A szakmai nap elsősorban a települési önkormányzatok és üzemeltető szervezetek szakemberei részére szolgál ismeretekkel, de éppúgy fontos lehet a tervezői, beruházói és szakigazgatási területen dolgozó szakemberek számára is.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Kihívások és gyakorlati megoldások a települési vízgazdálkodás területén című szakmai napjára.


Jelentkezését a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lap 2017. április 4. határidőre való megküldésével teheti meg.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói