MASZESZ

  • Budapest, 2019. április 17.

Mikroszennyezők a vízben – okok, kritériumok és megoldások Szakmai Nap

A mikroszennyező anyagok jelenléte a vízi környezetben kihívást jelent a tudományos közösség, a vízi infrastruktúrák tervezői és üzemeltetői valamint az agrárium számára is.

 

A 2019. április 17-én megrendezésre kerülő „Mikroszennyezők a vízben – okok, kritériumok és megoldások” című MaSzeSz szakmai nap célja, hogy a vízi környezetben - beleértve a szennyvizet, a felszíni és felszín alatti vizeket, az ivóvizet, valamint a mezőgazdaságot is – lévő mikroszennyezőkkel, azok hatásaival, a jogi szabályozási eszköztárral kapcsolatos feladatokat, és a megoldási lehetőségeket vitassa meg a téma elismert szakembereinek közreműködésével.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Mikroszennyezők a vízben – okok, kritériumok és megoldások Szakmai Napra.

 

A részletes programmal hamarosan jelentkezünk, de addig is kérjük, jegyezze fel a rendezvény április 17-i dátumát!

 

Az esemény időpontja: április 17.

 

Jelentkezési határidő: április 10.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.


A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 2. teremében kerül megrendezésre.

A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói