MASZESZ

  • Budapest, 2019.február 26.

Tapasztalatok és kihívások a membránnal történő víztisztításban Szakmai Nap

Az elmúlt évtizedekben fokozatosan növekedett a membrántechnológiai alkalmazások száma az ivó-, és ipari víz és szennyvíztisztításban. Miközben a világ számos országában a membrántechnológia meghatározó szerepet kapott, hazánkban az elterjedés sebessége valamivel kisebb volt. A membránalkalmazások létesítésének ára folyamatosan és jelentős mértékben csökkent, eközben a technológiai tulajdonságaik (szennyezőanyag eltávolítás hatékonysága, energiafelhasználás) egyre kedvezőbb.

  

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a 2019. február 26-i Tapasztalatok és kihívások a membránnal történő víztisztításban Szakmai Napra, melyen előadóként az érintett hazai vízipari cégek, az üzemeltető szervezetek illetve a tudományos élet képviselői mutatják be a szakterületen szerzett ismereteiket, tapasztalataikat.


A részletes programm letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

Az esemény időpontja: február 26.

 

Jelentkezési határidő: február 20.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.

 

A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 2. terem.

A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói