MASZESZ

  • 2017. november 9.

Membrántechnológiai Szakmai Nap

Az elmúlt évtizedekben fokozatosan növekedett a membrántechnológiai alkalmazások száma az ivó- ipari víz és szennyvíztisztításban. Miközben a világ számos országában a membrántechnológia meghatározó szerepet kapott, hazánkban az elterjedés sebessége valamivel kisebb volt. A membránalkalmazások létesítésének ára folyamatosan és jelentős mértékben csökkent, eközben a technológiai tulajdonságaik (szennyezőanyag eltávolítás hatékonysága, energiafelhasználás) egyre kedvezőbb.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség által 2017. november 9-re szervezett (csütörtök) Membrántechnológiai Szakmai Napon előadóként az érintett hazai vízipari cégek, az üzemeltető szervezetek illetve a tudományos élet képviselői mutatják be a szakterületen szerzett ismereteiket, tapasztalataikat.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Membrántechnológiai Szakmai Napra.

 

A részletes program letölthető pdf dokumentumként az oldal alján ( "Kapcsolódó tartalmak"-nál).

 

Jelentkezés: a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lap 2017. október 30. határidőre való megküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 5. teremében kerül megrendezésre.
A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

Korlátozott számban lehetőséget biztosítunk a vízipari (tervező, kivitelező, szolgáltató, gyártó, forgalmazó) szervezetek know-how-jának bemutatására, a tematikus szakmai napok témájához illeszkedő szakmai bemutatók és előadások megtartására. A rendezvényeken így a személyes kapcsolatépítésen túl lehetőség nyílik információs anyagok és terméktájékoztatók kihelyezésére, valamint az adott szakmai kérdéskörrel kapcsolatos támogatói szerepvállalásra.


Kérem, hogy amennyiben céljaink és az általunk felvetett szakmai témák felkeltették érdeklődését, tekintse meg a MaSzeSz 2017. II. félévi tematikus szakmai napjainak támogatói és szponzorációs csomagjait, és megjelenésével járuljon hozzá rendezvényeink sikeréhez.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Szabadics Zrt.