MASZESZ

  • 2016. június 28.

Meghívó a Csődiagnosztikai Szakmai Napra

Technológiák bemutatása, alkalmazása, illetve a piaci szereplők bemutatkozása

Helyszín: Fővárosi Vízművek, Tisza terem

A városainkat és hazánkat behálózó nagy átmérőjű ivóvíz vezetékek jellemző életkora 40-től 70 évig terjed, amelyek anyaguktól és gyártástechnológiájuktól függően élettartamuk vége felé közelednek. Biztonságos üzemeltetésük és az ellátás biztonsága az egyik legfontosabb szempont, jelen állapotukról azonban keveset tudunk.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) tisztelettel meghívja Önt Csődiagnosztikai Szakmai Napjára, amely a nagy átmérőjű, öntöttvas, SENTAB, azbeszt-cement, KM-PVC és acél vezetékek jelenleg elérhető diagnosztikai módszereivel foglalkozik, elsősorban a technológiák bemutatását, alkalmazását, illetve a piaci szereplők bemutatkozását célozza.

 

Az esemény időpontja: 2016. június 28. 9:30

Helyszíne: Fővárosi Vízművek, Tisza terem (1134 Budapest, Váci út 23-27. MSZ épület)

 

A helyszín tömegközlekedéssel az M3 metróval, a 75-ös és a 79-es trolibusszal jól megközelíthető. Parkolásra a környékbeli utcákban van lehetőség.

 

A program nyelve angol, szinkrontolmácsolást biztosítunk.

 

Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapját június 24-ig küldje meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Találkozzunk június 28-án a Csődiagnosztikai Szakmai Napon!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói