MASZESZ

  • 2016. május 24-25.

MASZESZ országos konferencia

A MaSzeSz közel két évtizedes fennállása óta évente megrendezi a már hagyománynak számító Országos Konferenciáját Lajosmizsén.

A kétnapos konferenciára meghívást kapnak a hazai települési vízgazdálkodási ágazat képviselői, a víziközmű és vízipari cégek, illetve a minisztériumok és hatóságok mellett az önkormányzatok és a témában érintett oktatási intézmények is.

A konferencia közvetlen hangulatának köszönhetően egyedi az ágazatban megszokott események sorában, amely kiváló találkozási pontként lehetőséget biztosít, hogy ebben a kötetlen közegben a résztvevő szakemberek megosszák egymással véleményüket és tapasztalataikat, az esemény fórumain pedig párbeszédet kezdeményezzenek a vitás szakmai kérdésekről és problémákról.

A konferencia jellegzetességét az aktuális témákat gyakorlati szempontú megközelítésből tárgyaló előadásokhoz kapcsolódó széleskörű, valódi szakmai vitafórum biztosítja, azzal a céllal, hogy a megfogalmazott ajánlások és együttműködések kapcsán tényleges megoldások születhessenek a felmerült problémákra.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói