MASZESZ

  • 2016. február 22.

MASZESZ junior vízgazdálkodási szimpózium

A Junior Vízgazdálkodási Szimpózium keretében a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő fiatal szakembereknek, a bemutatkozási lehetőségen túl, esélyt biztosítunk, hogy előadásaik során ismertessék eddigi kiemelkedő szakmai tevékenységüket, továbbá szakterületük jeles képviselőivel találkozzanak, eszmét cseréljenek és személyes ismeretséget kössenek előadótársaikkal.

A Dr. Dulovics Dezső nevével fémjelzett Junior Szimpózium előadóin túl mindazon szakemberek részvételére is számítunk, akik érdeklődnek a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, és a települési vízgazdálkodás egyéb területén, üzemeltetői, tervezői, tudományos tevékenységet folytató fiatalok előadásai iránt.

A MaSzeSz célja, hogy összekösse a juniorokat, valamint a jelen lévő üzemeltető és vízipari cégek képviselőit, de elő is mozdítsa a konkrét kutatási együttműködésekben és termékfejlesztési projektekben való közreműködésüket.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói