MASZESZ

  • 2017. április 25.

Környezetmérnöki Szakmai Nap

 A Magyar Víz és Szennyvíztechnikai Szövetség, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, valamint az Óbudai Egyetem Környezetmérnöki Intézete közös Környezetmérnöki Szakmai Napot szervez 2017. április 25-én.

 

Időpont: 2017. április 25. kedd

Helyszín: Budapest III. ker. Doberdó u.6. (Óbudai Egyetem, Schmalz-terem)

 

A társszerező MaSzeSz számára is kiemelten fontos a környezetmérnök szakemberek megfelelő színvonalú képzése, akik ismereteik, felkészültségük alapján hasznos munkatársak lehetnek a jövőben. Ezért ezzel a rendezvénnyel is arra törekszünk, hogy minél közelebb hozzuk a szakmai életet az oktatással, a meghívott neves előadók által képviselt szakmai tevékenységgel, akik a területtel összefüggő legfontosabb, illetve legújabb és legnagyobb kihívást jelentő törvények, rendeletek által megfogalmazott környezetvédelmi feladataik bemutatásán keresztül ismertethetik meg a hallgatókat azokkal a problémákkal, illetve megoldásokkal, amelyekre felkészülhetnek az oktatási éveik alatt. 

 

 

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az OMS Környezetvédelmi Kft. 2010-ben vált ki az OMS Hungaria Kft-ből, mely 1990 óta van jelen Magyarországon. A cég tulajdonosai az üzemeltetési és a kivitelezési tevékenység szétválasztása érdekében kezdeményezték az…