MASZESZ

  • 2017. december 5.

Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme Szakmai Nap

Az évszakonkénti időjárás, de különösen a téli időszakok során beálló hőmérsékletváltozás jelentősen befolyásolja a szennyvíztisztító üzemek működését. A hálózatba bekerülő hólé, az utak karbantartásánál felhasznált vegyszerek és az egyéb szórt anyagok egyformán hatnak mind a gyűjtő hálózatokra, mind a biológiai tisztító rendszerekre.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme címmel szakmai napot hirdeett meg a témában érdekelt üzemeltetők, tervezők, oktatók és hatósági szakemberek számára 2017.december 5-re.

 

Az előadások kitértek egyrészt az negatív hatásokra és a legkiválóbb szakemberek előadásaikban rámutattak a felmerülő problémák elkerülésére vagy hátrányos hatásainak kiküszöbölésére, csökkentésére. Cél volt, az üzemi folyamatok minél kedvezőbbé tétele, ezzel együtt a felmerülő költségek minimalizálása.

 

program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme Szakmai Napunk előadásai megtalálhatóak a Tudástárban

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói