MASZESZ

  • Budapest, 2018. február 22.

Ipari víztisztítás, technológiai víz-szolgáltatás Szakmai Nap

A MaSzeSz az elmúlt időszakban próbálta bemutatni, hogy az ivóvizünket hogyan termeljük meg, hogyan tesszük alkalmassá arra, hogy fogyasztható legyen. Bemutattunk technológiákat, hogy a keletkezett szennyvizeket - mind ipari, mind kommunális - hogyan lehet, kell tisztítani. Tettük ezt mindazért, hogy az unokáinknak is egy élhető bolygót hagyjunk örökségül.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Ipari víztisztítás, technológiai víz-szolgáltatás címmel szakmai napot hirdet meg a témában érdekelt üzemeltetők, tervezők, oktatók és hatósági szakemberek számára.


A következő szakmai napunkon a vizet egy más felhasználási módban láttatjuk. Hogyan vesz részt az iparban, hogyan lesz értékteremtő, hogyan épül be egy-egy termékbe, hogyan támogatja egy-egy termék előállítását. Bízunk benne, hogy mind üzemeltetői, mind tervezői és termékbeszállítói oldalról új szemléletet és inspirációt meríthetnek a résztvevők a legjelentősebb haza ipari vízfelhasználók előadásaiból.
A szakmai napon előadást tart:  MOL Petrolkémia Zrt., Coca-Cola HBC Mo. Kft., Ózdi Energiaszolgáltató és Kereskedelmi Kft.,  ÉRV ZRt, DRV Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a február 22-i az Ipari víztisztítás, technológiai víz-szolgáltatás Szakmai Napra.


A részletes program letölthető pdf dokumentumként az oldal alján ("Kapcsolódó tartalmak"-nál), vagy a linkre kattintva.

 

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot (letölthető alul a Kapcsolódó tartalmaknál, vagy a linkre kattintva) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.

Jelentkezési határidő: február 20.


A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 4. teremében kerül megrendezésre. A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

 

Ipariviz feb tamogatok

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az UTB név a 70-es évek végén Svájcban alakult UmweltTechnik Buchs cég elnevezésének rövidítéséből ered. Az UTB számos az EAWAG (a nagy tekintélyű svájci vízkutató intézet) kutatási eredményeire épülő eljárást…