MASZESZ

  • Budapest, 2018. november 7.

Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben Szakmai Nap

Hogyan találhat egy jó "ötlet" jó "menedzserre" olyan együttműködésben, ami az ötletgazdának és a menedzsernek is kedvező és méltányos, valamint a felhasználó is értékes termékhez jut. A víz szektorban egyre nagyobb szükség van jó ötletekre, és azok sikeres és hatékony megvalósítására, valamint arra, hogy a vízipar ezeken keresztül felemelkedhessen és a gazdaság fenntartható hajtóerejeként működjön.


A szakmai nap keretében amellett, hogy technológiai fejlesztések bemutatását tervezzük az ivóvízkezelés, szennyvíztisztítás és ipari szennyvíz kezelés területén (pl. eleveniszapos rendszer, bioszűrők, membránok, gépészeti, vegyipari és biotechnológiai fejlesztések), kiemelt cél az is, hogy az innováció sikeres megvalósításáról is szó essen, azaz arról, hogyan juthatunk el az ötlettől a megvalósításig.


Szakmai napunkon lehetőség nyílik a tapasztalt kihívások és jó megoldási gyakorlatok bemutatására, valamint teret szeretnénk adni potenciális együttműködő partnerek egymásra találására.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt az Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben Szakmai Napra, melyen tervezők, gyártók, üzemeltetők, elméleti szakemberek adják tapasztalataikat erről a témáról

 

A szakmai nap időpontja: november 7. (szerda)


A részletes programmal hamarosan jelentkezünk, de addig is kérjük, jegyezze fel a rendezvény nov. 7-i dátumát!


Jelentkezési határidő: október 31. (Figyelem! Hosszú hétvége előtti utolsó munkanap)

 

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg (letölthető az oldal alján, Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 2. terem

A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a szakmai nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói