MASZESZ

  • Budapest, 2020. március 5.

Dulovics Junior Szimpózium és Osztrák-magyar nemzetközi workshop 2020

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Dulovics Junior Szimpózium 2020. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

 

A szimpózium időpontja: 2020. március 5. csütörtök


Helyszín: Makadám Mérnök Klub (1024 Budapest, Lövőház u. 37.)


Előadói jelentkezési határidő: 2020. január 20.

Jelentkezni a www.maszesz.hu  honlapon hamarosan megjelen online jelentkezési lap kitöltésével és a tervezési/ kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet majd.


Online regisztrációs felület megnyitása: 2019. december 9.


Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.

 

Jegyezze fel a dátumot, és vegyen részt a vízügyi ágazat rangos, és immár nagy hagyománnyal rendelkező hazai junior rendezvényén!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói