MASZESZ

  • Budapest, 2018. március 22.

Felhívás - Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2018.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hetedszer a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 22-én. 

 

A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.


Hogy az esemény mindinkább híd lehessen a tudomány és a gyakorlat között, idén szeretnénk a beérkező előadásokat tudományos és gyakorlati szekciók szerint csoportokba válogatni, ennek megfelelően ezúton is bátorítjuk az üzemeltető és tervező kollégák jelentkezését, örülünk, ha minél többen vállalják korszerű gyakorlati megoldásaik bemutatását.


A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk (üzemeltetői megoldások, kutatás-fejlesztési tudományos munkák, innovációs díj, különdíj), így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége a májusban Zágrábban megrendezésre kerülő 10th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.


A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazoknak a 35. évesnél még nem idősebb szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.


A szimpózium időpontja: 2018. március 22.


Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 


Előadói jelentkezés: az online jelentkezési lap (IDE kattintva érhető el) kitöltésével és a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Előadói jelentkezési határidő: 2018. március 5.

 

Résztvevői jelentkezés: Minden kedves érdeklődőt, diákot és szakembert szeretettel várunk. A Junior Szimpóziumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a linkre kattintva jelezze részvételi szándékát.

Amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A FŐMTERV 1950-ben alakult és az elmúlt több, mint hat évtizedben sikeresen ötvözte a sok éves tapasztalat és a mérnöki tradíció értékeit a folyamatos műszaki megújulás és a változó piachoz…