MASZESZ

  • 2017. március 22.

Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2017

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk és újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hatodszor a MaSzeSz Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot, mely a 2017. évtől az egy éve elhunyt Dr. Dulovics Dezső nevét viseli, ezzel állítva emléket a diákokért végzett fáradhatatlan oktatói munkásságának.

 

A szimpózium neves szakemberekből és cégvezetőkből álló zsűrije által legjobbnak ítélt előadó részvételt és előadási lehetőséget kap az IWA 9th Eastern European Young Water Professionals konferenciájára, értékes elektronikus szakmai könyvek és tablet tulajdonosa lehet. A legjobb előadók csoportja pedig a Hawle Szerelvénygyártó és Forgalmazó Kft. jóvoltából részt vehet egy négynapos külföldi szakmai úton, továbbá a kiemelkedő előadók kutatási eredményeiket a MaSzeSz kéthavonta megjelenő szakmai lapjában, a Hírcsatornában publikálhatják.

 

A fiatalokért elkötelezett MaSzeSz célja a juniorok támogatásán és bemutatkozási lehetőségük biztosításán túl egy olyan szakmai közösség megteremtése, ahol teret enged a fiatal mérnököknek a közös ötletelésre, tapasztalatcserére és igényeik megvitatására. A Szimpózium keretében megalakuló Junior Tagozat első ülésére szeretettel várunk minden olyan fiatal szakembert, aki tudása és a szakma iránti elhivatottsága révén kíván csatlakozni és aktívan részt venni a Tagozat munkájában.

 

A közösségi kapcsolatteremtés jegyében a rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a vízipar területén tevékenykedő szervezetek képviselőinek arra, hogy bemutatkozó előadásaikon keresztül megismerjék a fiatal, friss gondolkodású, innovatív ötletekkel rendelkező mérnököket, és az előadásokat követő kötetlenebb személyes beszélgetések alkalmával megismerkedjenek, tapasztalataikat megosszák a résztvevőkkel és a zsűri tagjaival. 

 

Az idei évben az érdeklődők vízgazdálkodás iránti elköteleződését erősítendő, a Víz Világnapjához kapcsolva szervezzük meg az eseményt.

 A szimpózium időpontja: 2017. március 22.  

Helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ’A’ épület földszinti konferenciaterme (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

 

Amennyiben nem kíván előadást tartani, de szívesen részt venne az eseményen, kérem, jelezze számunkra az alábbi résztvevői online regisztrációs felületen keresztül.


Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetőségük van rá, értesítsék a lehetőségről kollégáikat, ismerőseiket, diákjaikat és diáktársaikat!

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói