MASZESZ

TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft.

A TRENECON a COWI Magyarország jogutódjaként, közel 15 éves sikeres működés után jött létre. A stratégiai fókusz megváltozásával a tulajdonosi szerkezetben a dán COWI Csoport helyét a magyar menedzsment vette át. Mára a vállalat teljesen hazai tulajdonba került, ugyanakkor a stratégiai együttműködés a dán cégcsoporttal megmaradt.
Az átmenet során munkatársai körét, és ezzel a közel 15 év nemzetközi és 25 év hazai munkával összegyűjtött szakértelmet és tapasztalatot sikerült változatlanul megtartaniuk.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A WILO az egész világon egyet jelent a kitűnő német hagyományok szerinti mérnöki munkával. Fűtési-, hűtési-, klíma-, vízellátási- és szennyvíz-elvezetési szivattyúi és szivattyúrendszerei egyaránt alkalmazhatóak kereskedelmi épületekben, kommunális létesítményekben, az…