MASZESZ

Támogatási felhívás

Tisztelt Partnerünk!

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2020. évi szakmai rendezvényeivel kapcsolatban, olyan támogatási csomagokat ajánlunk figyelmébe, amelyekkel célunk, hogy kölcsönösen előnyös formában valósuljon meg az Önök szervezetének társadalmi szerepvállalása és a MaSzeSz működési költségeinek biztosítása.

 

A MaSzeSz működése az eddigi magas színvonalú szakmaiság megtartásával, elérte azt a kívánt aktivitást, amivel már látványos és jól érzékelhető szervezetünk karaktere és szerepvállalása. 2019. évben több mint 8 tematikus rendezvényen, mintegy 500 szakember vett részt, melyek során 150 előadásnál is több hangzott el ágazatunk legaktuálisabb kérdéseinek megtárgyalása során. Rendezvényeink mellett, Országos Konferenciánk innovatív, előremutató szemlélete is jó képet ad a MaSzeSz által képviselt problémafeltáró, proaktív és gyakorlatias látásmódról. E mellett a juniorok és az innováció támogatása, a hazai és nemzetközi együttműködések hasznosítása, valamint a fogyasztói víz-érték kommunikáció erősítése is tevékenységünk fókuszában áll. Úgy véljük, mindez a szemlélet, aktivitás és elismertség együttesen nyújtanak kiváló lehetőséget szervezetünk támogatására.


Kérem, hogy tekintse át annak lehetőségét, hogy éves támogatóink részére a támogatás kiemelésen túl, a támogatás jelentős részével egyenértékű megjelenési lehetőséget (előadás, kiállítás, szóróanyag) is biztosítunk, a MaSzeSz 2020. évi rendezvényein, valamint a MaSzeSz szakmai folyóirata, a Hírcsatorna hirdetési felületein.


Amennyiben az általunk 2020. évre felvállalt szakmai témák és a MaSzeSz 2020. évi támogatói ajánlata felkeltették érdeklődését, tekintse meg a MaSzeSz támogatási csomagjait (letölthető a Kapcsolódó tartalmak résznél, az oldal alján), és megjelenésével járuljon hozzá non-profit szervezetünk működéséhez!

 

2020. évi tervezett programjainkról ITT tájékozódhat.

 

További kérdés esetén kérjük, keresse Titkárságunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36 20 391 0909-es telefonszámon.


A települési vízgazdálkodás témakörében végzett munkánk támogatási szándékát előre megköszönve, tisztelettel várjuk szakmai rendezvényeinken!

 

2020. éves támogatás táblázat

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói