MASZESZ

  • 2016. november 28-30.

Találkozzunk a Budapesti Víz Világtalálkozó 2016. Vízipari Szakkiállításán!

Az Egyesült Nemzetek Szervezete, együttműködésben Magyarország Kormányával és a Víz Világtanáccsal idén ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót (Budapest Water Summit, BWS) november 28. és 30. között, melynek célja, hogy – a párizsi klímacsúcshoz hasonlóan – a megoldásokra és gyakorlati tennivalókra koncentrálva elősegítse azt a nemzetközi együttműködést, melynek alapja egy új típusú integrált szemléletű fenntartható vízgazdálkodás létrehozása. Az esemény fővédnöke Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, az ENSZ főtitkára és a Világbank elnöke által létrehozott Vízügyi Elnöki Testület tagja.

A Víz Világtalálkozó 2016 küldetése, hogy hozzájáruljon elsősorban a hazai vízipari és oktatási terület nemzetközi térnyeréséhez, ezzel is Magyarország, mint a vízügyekben, vízpolitikában aktív ország globális szerepét és pozitív ország képét erősítve. Az idei Víz Világtalálkozó most is kiváló alkalmat biztosít a politikai döntéshozók, a fejlesztésben érdekelt tőke, a vízipari tudás és technológia, illetve a fontos szerepet játszó civil szervezetek összekapcsolására és a megfelelő információ- és tudástranszfer elősegítésére. A Víz Világtalálkozó konferenciája mellett a szekcióülések margóján szereplő négy tematikus fórum – Tudástechnológiai, Civil, Ifjúsági és Női Fórum – keretében igyekeznek a szervezők tudatosítani, hogy milyen fontos szereppel bír társadalmunk és bolygónk számára az egyetemes és átfogó édesvíz-felhasználásban a szakmai fórumok alapjául szolgáló megközelítések.

 

A Világtalálkozóra meghívást kapnak a nemzetközi fejlesztéspolitika, valamint a vízpolitika legfontosabb nemzetközi szereplői az ENSZ tagállamaiból, az ENSZ különböző szervezeteiből, a nemzetközi fejlesztési intézetekből, civil szervezetekből. A Szakkiállításon megjelennek továbbá nemzetközi szakmai szervezetek (EWA, ASEM, IAWD, EIP, stb.) és intézmények, valamint a nemzetközi vízipar vezető gyártó-, projektfejlesztő-, tanácsadó- és tervező vállalatai is meghívást kaptak csakúgy, mint a regionális ipari szervezetek, kutató-fejlesztő intézetek, nemzetközi fejlesztési bankok és pénzügyi intézmények.

 

Az esemény egyik kiemelt kísérőprogramja a Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma és a Magyar Vízipari Klaszter közös szervezésében megvalósuló Fenntartható Vízipari Megoldások Szakkiállítás. A kiváló kapcsolatépítési lehetőséget nyújtó Szakkiállítás fókuszában a fenntartható vízügyi technológiákkal kapcsolatos innovatív megoldások, szakmai elképzelések állnak, és egyben a nemzetközi vízipar rangos seregszemléje is, ahol a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) saját standdal jelenik meg.

A MaSzeSz szeretettel vár minden kedves érdeklődőt november 29 -30. között a standjára és a Szakkiállításra, amely előzetes online regisztrációt követően nyitva áll a nagyközönség számára. A látogatói jelentkezés két lépcsőben történik. A Budapesti Víz Világtalálkozó honlapján keresztül elérhető, kitöltött jelentkezési lap beérkezését követően egy regisztrációs linket kapnak az érdeklődők. A rendezvény csak a regisztráció visszaigazolása esetén látogatható.

 

Találkozzunk a Budapesti Víz Világtalálkozón, a MaSzeSz standján.

 

Bővebb információt az alábbi honlapon találnak:

http://www.budapestwatersummit.hu/vilagtalalkozo/vizipari-szakkiallitas/latogatoi-informacio-667/

Online regisztrációs lap kitöltése:

https://form.jotformeu.com/Klaszter/BWS2016EXPO_VISITOR_applicationform

 

Köszönettel és tisztelettel,

Sinka Attila

főtitkár

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A MIVÍZ Miskolci Vízmű Korlátolt Felelősségű Társaság az önkormányzati tulajdonban álló Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság kizárólagos tulajdonában lévő gazdasági társaságként - a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján, kizárólagos…