MASZESZ

  • Prága, 2018 november 29.

Cseh-Magyar Vízipari Innovációs és Cleantech Nap Prágában

Prágai Magyar Nagykövetség és a Cseh Környezetvédelmi Minisztérium szervezésében 2018 november 29-én kerül megrendezésre az első Cseh-Magyar Vízipari Innovációs és Cleantech Napot Prágában.

 

A rendezvény célja, hogy találkozási lehetőséget nyújtsunk olyan vízipari és cleantech cégeknek, amelyek nyitottak az innovációra és érdeklődnek a cseh kapcsolatok iránt, piacra lépés vagy közös projektek céljából, akár a régióban, akár harmadik országban.

 

Az eseményre vonatkozó bővebb információk megtalálhatóak a letölthető dokumentumban, az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A program munkanyelve az angol.

 

FIGYELEM!
A résztvevő cégek számára a program önköltséges, de kutatók, szakmai szervezetek, nonprofitok számára lehetőség van az utazás és a szállás költségeinek fedezésére.

 

A jelentkezés határideje: 2018 október 10.

 

Helyszín: 
Cseh Környezetvédelmi Minisztérium
Vršovická 1442/65
Praha 10

 

Regisztráció és további információ: Ertsey Katalin

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: +420 220 317 210 vagy +420 220 317 200

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói