MASZESZ

  • München, 2020. május 6-7.

A vizes ágazat integrálása a körforgásos gazdaságba

A vízre eddig hagyományosan lineáris megközelítésben tekintettek (víz kivétel, majd felhasználás, és végül közvetlenül vagy szennyvíztisztító berendezéseken keresztül ártalmatlanítás). Ez a lineáris megközelítés (a „kivétel-felhasználás-mentesítés paradigmája” alapján) fenntarthatatlannak tűnik. 

 

Az átmeneti időszak a körkörös gazdaság elveinek megvalósulása irányában kiemelt lehetőségeket és kihívásokat kínál a teljes vizes ágazat menedzsmentjének a hosszú távú fenntarthatóság és hatékonyság érdekében történő felülvizsgálatára, figyelembe véve a műszaki, gazdasági és társadalmi dimenziókat.

 

Az IFAT 2020-on megrendezésre kerülő 20. ünnepi EWA Nemzetközi Szimpózium olyan előadókat és poszter kiállítókat keres, akik olyan új paradigmákat, innovatív lehetőségeket, megvalósítható megoldásokat javasolnak, és inspirálnak, amelyek a vizes ágazat körkörös gazdaságban való hatékony és megfelelő integrációjára irányulnak.

 

Az absztrakt benyújtás határideje: 2019. október 20.


Bővebb információ és jelentkezési lap az EWA felhívásában, mely letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)

 

A szimpózium fő témái:
Értékeld a vizet
Víz újrahasznosítás
Iszapkezelés és –használat
Kék, és Zöld infrastruktúra a városi környezetben
Az integráció gazdaságossága

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói