MASZESZ

Köszöntjük a megújult honlapunkon!

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség az elmúlt évben működésében és a tagjainak nyújtott szolgáltatásaiban is megújult. A MaSzeSz megújulása és az elért eredményeink megosztása nem lenne elképzelhető honlapunk, a jelen kor elvárásainak megfelelő szintre történő igazítása nélkül.

 

A szervezeti struktúránk megszilárdítását követően meghatároztuk céljainkat annak érdekében, hogy a széleskörű együtt gondolkodás és együttműködés lehetőségének megteremtésével, a hazai és nemzetközi tudás- és szakmai tapasztalat megosztásával értékes és valódi szolgáltatást nyújtsunk a széles körben értelmezett települési vízgazdálkodás területén dolgozó szakemberek munkájához.

 

Ehhez biztosít kiváló felületet a MaSzeSz megújult honlapja is.

 

Kérem, látogassa rendszeresen hazai- és nemzetközi híroldalainkat, és tájékozódjon aktuális rendezvényeinkről és kiadványainkról. Bízom benne, hogy gyakorlati segítséget nyújt mindennapi munkája, tanulmánya során egyre bővülő Tudástárunk, amely hamarosan releváns szakmai cikkeken, segédleteken, valamint rendezvényeinken elhangzó előadásokon túl, folyamatosan frissülő jogszabály és szabványgyűjteménnyel áll rendelkezésére.

 

Elkötelezettek vagyunk egy professzionális szervezet kialakítása mellett, és bízunk benne, hogy honlapunkon barangolva látogatóink is pozitívan értékelik törekvéseinket.

 

Tartalmas időtöltést kívánok!

 

Sinka Attila

főtitkár

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az UTB név a 70-es évek végén Svájcban alakult UmweltTechnik Buchs cég elnevezésének rövidítéséből ered. Az UTB számos az EAWAG (a nagy tekintélyű svájci vízkutató intézet) kutatási eredményeire épülő eljárást…