MASZESZ

Mikroműanyagok a környezetben - laborlátogatás Junior Tagok részére

A MaSzeSz Junior Tagozat tagjainak számára lehetőség nyílik szeptember 25-én egy laborlátogatás során mélyebben megismerkedni a mikroműanyagokkal, azok környezetre (és így a vizekre) kifejtett hatásaival, illetve meglátogathatjuk a labort, ahol a magyarországi minták egy részét vizsgálják, ezáltal megismerhetjük az analitikai eljárást és annak nehézségeit. A rendezvényen kötetlen formában lesz lehetőség az analitikus szakemberrel beszélgetni a témával kapcsolatban.

 

- Ha érdekel, hogy mi is az a mikroműanyag 

- Ha már tudod, hogy "mi fán terem" a mikroműanyag (nyugi, nem fán terem), de érdekel, hogyan képesek a szakemberek kimutatni a vízből
- Ha csak szeretnél részt venni egy jó kis programon, ahol még tanulhatsz is valamit
- Ha szeretnél tagja lenni egy szuper, fiatal csapatnak, melynek közös érdeklődése a víz és annak védelme

 

Ha csak egyre is helyeselsz, akkor ne habozz, gyere el a MaSzeSz JUnioR TAgozatának szeptemberi programjára!

 

Időpont: Szeptember 25., délután 16:30-kor

Helyszín: A BME CH épületében

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálni  ITT a doodle szavazáson tudtok.

 

Érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet, vagy a MaSzeSz JUnioR TAgozat Facebook oldalán, messenger üzenetben.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói